Tal og fakta - Bloch Ravn, Thomas (Den Gamle By: Danmarks Købstadmuseum (Årbog), 2024)
Regnskab for 2022 Trods en tvangslukning frem til og med 16. januar 2022 og efterfølgende tøvende besøgstal blev 2022 året, hvor Den Gamle By begyndte at komme til hægterne efter to hårde år med corona. Der var, og er forsat, meget, der skal rettes op på, men som året skred frem, vendte troen på fremtiden tilbage, og året sluttede meget bedre end forventet.