Æ skumkacher å æ vinnebrø' - Skjernov, Lisbeth (Den Gamle By: Danmarks Købstadmuseum (Årbog), 2013)
Dansk I juni 2013 åbnede Café Bonnich i Tårnborg i 1974 kvartal. Cafeen har en bager og en kaffestue, hvor traditionelle konditorkager og bagværk blev serveret med te eller kaffe. Kaffestuens interiør kommer fra Café Bonnich i Aabenraa, og dens historie går tilbage til 1922, da den åbnede under navnet Café Hansen. I 1952 kom Bonnich Petersen i lære hos bageren på cafeen, og han blev senere dens ejer. Da cafeen lukkede i 2007, gik de oprindelige butikslokaler tabt, men kaffestuen forblev næsten intakt som det var blevet indrettet i 1922 - og 1974. English In June 2013, Café Bonnich opened in Tårnborg in the 1974 quarter. The coffee shop has a bakery and a coffee room, where traditional confectioner’s cakes and pastries were served with tea or coffee. The interior of the coffee room came from Café Bonnich in Aabenraa, and its history goes back to 1922, when it opened under the name of Café Hansen. In 1952 Bonnich Petersen was apprenticed to the baker at the coffee shop, and later became its owner. When the coffee shop closed in 2007 the original shop premises were lost, but the coffee room remained almost intact as it had been fitted out in 1922 – and 1974.