Peter Jensen 1934-2023 - Bloch Ravn, Thomas (Den Gamle By: Danmarks Købstadmuseum (Årbog), 2024)
Peter Jensen var fra 1981 aktivt medlem af Den Gamle Bys bestyrelse og fra 1998 til 2007 en markant formand for museet. Ikke mindst projektet med genopførelse af Møntmestergården fra København stod hans hjerte nær.